tisdag 28 augusti 2012

Konstepidemin firar 25 år med 30 öppna ateljéer samt 130 utställare i Galleriet
Konstepidemins dag firas den 1 september 2012. I år blir det extra speciellt med mer än 100 olika konstnärer som engagerar sig för att ge besökarna en unik dag, fylld av upplevelser.

På Konstepidemin råder mångfald. De flesta konstnärsgrupper finns representerade: bildkonstnärer, scenografer, silversmeder, keramiker, dansare, musiker, animatörer, textilkonstnärer, skulptörer, designers, filmare, fotografer, skådespelare, tecknare och författare.

Vid Konstepidemins dag ges ett unikt tillfälle besöka mer än 30 av konstnärernas ateljéer och se hur de arbetar. Ni kommer att få se hur konst skapas, möta artister och se mer av det magnifika och kreativa område som ligger mitt i Göteborg.

Göteborgs epidemisjukhus har gått från att hindra smitta till att sprida konst!

I galleriet så finns över 130 konstnärer representerade med var sitt nytt konstverk. ”Nya tider Nya verk” är det väl valda namnet på utställningen.

Uruppförande av teater, aktiviteter för alla åldrar, graffiti, filmer och musik är bara ett axplock ur programmet. Konstepidemins dag är ett unikt tillfälle att ta del av workshops, möta författare, besöka marknaden och njuta av den fantastiska parken.

Hela programmet finna att läsa på www.konstepidemin.se
Datum och tid: 1 september 2012, kl 12

Inga kommentarer: