måndag 1 mars 2010Lin Cheung ställer ut sitt smyckeprojekt "Papaver Argentum" på Galleri hnoss just nu. Hon håller en föreläsning, på engelska, - Jewellery and Objects - som är öppen för alla intresserade på HDK, Kristinelundsgatan 6-8 i Göteborg.
Tid: Torsdag 4 mars kl 16.
Plats: Stora Hörsalen

Lin Cheung shows her jewellery project "Papaver Argentum" at Galleri hnoss at the moment.
She gives an open lecture (in English) - Jewellery and Objects - at HDK - School of Design and Crafts, Kristinelundsgatan 6-8, Göteborg.
Time: Thursday 4 March 16.00
Place: Stora Hörsalen

See the exhibition: www.konstepidemin.se/hnoss
Info Lin Cheung:www.lincheung.co.uk

1 kommentar:

Nathalie sa...

Hej!
Jag arbetar som redaktionschef på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor) och vi samarbetar med förlaget som ger ut magasinet ”ALLT OM HOTELL OCH RESOR”.

Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Konstutställningar, olika projekt inom er bransch, restaurangbesök, konserter, museibesök... Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dessa upplevelser och gör gärna reklam! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.
Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
MVH Nathalie