torsdag 2 juli 2009

De Ungas Sommarakademi

De Ungas Sommarakademi öppnar upp Konstepidemin!

Nu på tisdag den 7 juli bjuder vi in till vernissage och öppet hus på Konstepidemin.

De Ungas Sommarakademi drivs av Konstepidemin i Göteborg. Här har ungdomar chansen att under några sommarveckor arbeta tillsammans med yrkesverksamma handledare inom media/produktion, konst och musik. Vi går alla program med inriktning på estetisk verksamhet och har precis gått ut första året på gymnasiet.

Detta år har Sommarakademin utgått ifrån ett möte mellan oss och äldre personer och deras minnen och berättelser. Utifrån detta har vi nu under tre intensiva veckor skapat musik, ljudinstallationer och konst samt dokumenterat, marknadsfört och producerat projektet. I slutet av projektet kommer utvalda delar av det vi skapat att ges tillbaka till de äldre som har medverkat.

Resultatet av hela projektet visar vi upp på tisdag 7 juli, kl. 15-18. Det är helt gratis och alla är välkomna, så ta gärna med vänner och familj!

Det bjuds bland annat på: Svängig schlager, ett manuellt Facebook, filmvisning, tavlor och bilder, ljudinstallationer, bokrelease och hemgjord fläderblomssaft!

Hoppas vi ses på Konstepidemin på tisdag mellan 15 och 18!

Om du undrar över någonting, ring gärna projektledaren Madeleine Jernberg på 0701-45 64 00 eller mejla oss på deungas09@gmail.com.
Hjärtligt välkomna önskar

Produktionsverkstan, musikverkstan
och konstverkstan
De Ungas Sommarakademi

Ps. Följ gärna vårt arbete på vår blogg: deungas.konstepidemin.net

1 kommentar:

Anonym sa...

http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/goteborg?videoId=1.1089408&renderingdepartment=2.40333